Johan Bojer vgs Rissa

Konservering av mat: tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Konservering av mat: tørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.4
Eier
  • Leksvik folkebibliotek
Klassifikasjon
Emne
År
  • 1993
Noter
  • Bibliografi: s. 90-92
ISBN
  • 82-512-0421-6
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*001115397
*008940214         no     a          00nob 2
*020  $a82-512-0421-6$bib.
*035  $a115397
*08231$a641.4$zh
*096  $a641.4
*100 0$aRiddervold, Astri$d1925-$jn.
*24510$aKonservering av mat$btørking, røyking, salting, gjæring, sukkersylting$cAstri Riddervold
*260  $a[Oslo]$bTeknologisk forl.$c1993
*300  $a96 s.$bill. (noen kol.)
*505  $aBibliografi: s. 90-92
*522  $aNYTT$b29.10.2001$c23.06.2009
*522  $aUTLÅN$b08.12.1997$c08.12.1997
*522  $aOVERFØR$b25.10.2004
*650  $aProsjekt-bygdesamfunn
*650 1$aMatvarer og matlaging$2BS
*850  $aLeksvik folkebibliotek
*95000$aMatvarekonservering$zMatvarer$2BS
*95000$aKonservering$xMatvarer$zMatvarer$2BS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til