Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Emne
Serie
Serienummer
År
Noter Biologiprofessor og tidligere kriminaltekniker Enzo Macleod blir satt på nok en tilsynelatende umulig cold case. Verdens mest fryktede vinkritiker Gil Petty forsvant under en vinsmaking i Frankrike, og for fire år siden ble han funnet død, bundet fast på et kors på en vingård, rødfarget og tilsynelatende fermentert i vin. Under etterforskningen innser Enzo at vinkritiker-miljøet skjuler noe mørkt under overflaten - og at morderen er mer enn villig til å gjenta forbrytelsen for å unngå å bli tatt. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
Fortsettelse av
*00001569pam 22003131 4500
*001150477
*008200123 a 10nob 2
*015 $a0580069$bBIBBI
*019 $bl$dR
*020 $a978-82-8399-052-2$binnbundet$cNkr 349.00
*035 $a150477
*041 $heng
*100 0$aMay, Peter$d1951-$jsk.
*24014$aThe critic
*24510$aKritikeren$cPeter May ; oversatt av Ragnhild Aasland Sekne og Anlaug Lia$n2
*260 $a[Oslo]$bGoliat forlag$c[2020]
*300 $a319 sider
*440 4$aEnzo-filene $v2
*520 $aBiologiprofessor og tidligere kriminaltekniker Enzo Macleod blir satt på nok en tilsynelatende umulig cold case. Verdens mest fryktede vinkritiker Gil Petty forsvant under en vinsmaking i Frankrike, og for fire år siden ble han funnet død, bundet fast på et kors på en vingård, rødfarget og tilsynelatende fermentert i vin. Under etterforskningen innser Enzo at vinkritiker-miljøet skjuler noe mørkt under overflaten - og at morderen er mer enn villig til å gjenta forbrytelsen for å unngå å bli tatt. Omtalen er utarbeidet av BS.
*574 $aOriginaltittel: The critic
*650 2$aMacleod, Enzo$qfiktiv person$2BS$41143568$9nor
*651 2$aFrankrike$1944$2BS$41156669$9nor
*655 2$aRoman$2BS$41166089$9nor
*655 2$aKriminal$2BS$41165668$9nor
*700 0$aSekne, Ragnhild Aasland$d1950-$eovers.$jn.
*700 0$aLia, Anlaug$d1950-$eovers.$jn.
*78000$tUalminnelige mennesker
*900 0$aAasland Sekne, Ragnhild$zSekne, Ragnhild Aasland$9nor
*950 0$aEnzo Macleod$zMacleod, Enzo$9nor
*950 0$aKrim$zKriminal$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening